Jaap uit Katwijk bakte een appeltaart (Foto: pr).

Paastaarten 4 Kids
Laatste update: 18 april 2017 om 13:39

NOORDWIJKERHOUT - Vorige week hebben Wytze en Marjan Weistra van stichting A Break 4 Kids naar alle opvanghuizen een prachtige Paastaart gebracht.

A Break 4 Kids organiseert gezellige daguitstapjes voor kinderen die wonen in opvanghuizen omdat zij vanwege geweld, verwaarlozing of mishandeling niet meer thuis kunnen wonen. Er worden tien huizen bezocht. Gelukkig waren veel mensen bereid om de taarten te bakken. Ze werden door verschillende mensen gebakken omdat een zelfgemaakte taart toch meer liefde toont dan een gekochte taart.

Er was zelfs ook een man uit Katwijk die een appeltaart heeft gebakken. Esmay Kraaij uit Zoetermeer bakte maar liefst vijf taarten. Ze heeft een bewogen hart voor deze kinderen en dit heeft ze laten zien in haar taarten, die zo mooi waren dat ze er bijna niet in durfde te snijden. Verder waren er nog ‘bakkers’ uit Rijnsburg en Noordwijk. De taarten werden door Wytze en Marjan opgehaald en vervolgens naar alle huizen gebracht, waar de kinderen én begeleiders erg enthousiast reageerden.


Op 24 juni zullen er door A Break 4 Kids 135 welkomtasjes gemaakt worden voor kinderen die nieuw in een opvanghuis komen wonen. Er wordt door de stichting bij verschillende vrijwilligers allerlei toiletartikelen gespaard, zodat de tassen goed gevuld kunnen worden.

Meesparen is mogelijk, kijk hiervoor op de contactpagina op de website. voor de verschillende vrijwilligers in de buurt.

 

Meer info: http://www.abreak4kids.nl