Wethouder Van Trigt: "We hebben nu een bijzondere mijlpaal bereikt. Er staan ons echter nog de nodige uitdagingen te wachten. Maar ook die gaan B&W vol enthousiasme aan!" (Foto: Martin van Rooden).

Wethouder Van Trigt opent school
Laatste update: 18 april 2017 om 15:25

HILLEGOM - "Ik heb in vroeger jaren zelf nog gymles gegeven aan de Savioschool", vertelde wethouder Fred van Trigt in zijn toespraakje tot de in de gymzaal van de nieuwe Brede School Hillegom verzamelde aanwezigen.

"Ik heb in vroeger jaren zelf nog gymles gegeven aan de Savioschool", vertelde wethouder Fred van Trigt vorige week donderdagmorgen in zijn toespraakje tot de in de gymzaal van de nieuwe Brede School Hillegom verzamelde aanwezigen.

"Als oud onderwijskracht doet het me daarom enorm deugd dat ik als vertegenwoordiger van de gemeente Hillegom jullie prachtige school mag openen. Een gebouw dat van alle gemakken is voorzien. Een prima entourage voor alle drie de onderwijsinstellingen. Ik heb vernomen dat de samenwerking tussen de teams in de voorbereiding goed was en dat het de bedoeling is dit nader vorm te geven. Ik ben benieuwd hoe jullie dat gaan doen", ldus Van Trigt, die samen met zijn eveneens aanwezige collega wethouder Annechien Snuif de onderwijs-, cultuur- sport,- zorg- en welzijnsportefeuille behartigt.


"We hebben dit project in nauwe samenwerking met iedereen die zich daarvoor heeft ingezet verwezenlijkt, maar er staan ons nog de nodige uitdagingen te wachten", merkte de wethouder tijdens het informele gedeelte veelbetekenend op. "Het bereiken van deze mijlpaal resulteert echter het nodige elan. Ik heb vandaag al wat nuttige suggesties gehad over hoe het gemeentebestuur zich toekomstig nog meer kan focussen op een in overleg met het veld gezamenlijke onderwijsstrategie. We gaan daar zeker wat mee doen!".