Met de mobiel in de hand de Bollenstreek ontdekken (Foto: pr)

Lissese bloemenevenementen in Flowers of Holland-app
Laatste update: 18 april 2017 om 16:39

REGIO - Er is nu een overkoepelende Flowers of Holland audiowandeltour-app beschikbaar op het iZi Travel platform. Deze Flowers of Holland audio-app is voor de toerist eenvoudig te downloaden op zijn mobiel bij de website en leidt hem met uitleg in verschillende talen en relevante informatie langs interessante en mooie bezienswaardige plekken in Haarlem, Lisse en Aalsmeer.

Deze audio-app is een gezamenlijk initiatief van een aantal partijen in Haarlem, Aalsmeer en Lisse met als doel toeristen op een, op het digitale tijdperk afgestemde wijze, kennis te laten maken met onze mooie bloemgerelateerde locaties.


In december 2016 is het besluit genomen om gezamenlijk een 'Flowers of Holland' tour-app te maken met als doel de toerist langs zoveel mogelijk mooie bloemrijke locaties te leiden. De betrokken partijen hebben allen minimaal één tour verzorgd. In Lisse gaat het om de VVV (Flower Festival), Museum De Zwarte Tulp en de Keukenhof.


De toerist kan deze  bijzondere plekken  van Flowers of Holland bezoeken, ondersteund door de routing in de iZi travel app. In de vroege uren start hij in de wereld van de bloemenveiling, ontdekt de rijke geschiedenis rondom de tulpen in Haarlem en bekijkt deze prachtige bloemen op de Keukenhof en ziet de historie bij De Zwarte Tulp in Lisse.


iZi Travel heeft haar platform opgezet omdat zij organisaties in de cultuur-, erfgoed- en toerismesector echt willen helpen hun verhalen tot leven te brengen. Ook willen zij voor bezoekers en reizigers het verkennen van musea en steden graag nog meer inspirerend en verrijkend maken. De grootste uitdaging is om van izi.TRAVEL het go-to platform te maken voor de reismarkt: en een dynamische verzamelpunt waar duizenden content-aanbieders eenvoudig multimedia-gidsen kunnen maken voor miljoenen reizigers. Het gratis platform groeit snel en wordt een team van meer dan 50 professionals wereldwijd zorgt ervoor dat het platform up-to-date blijft qua informatie en technlogie.

 

Meer info: http://www.izitravel.nl