Juliana's Drive In Bioscoop (Foto: pr).

Vanuit de auto kijken naar film op een groot scherm
Laatste update: 26 april 2017 om 10:41

HILLEGOM - Een groot scherm, auto's, een film en popcorn: op zaterdag 29 april organiseert Oranjecomité Hillegom een drive in bioscoop.

Vanuit de auto kijkt men naar een film op een groot scherm. Het geluid gaat via de autoradio en is dus prima in de auto te horen.

Onder het genot van een drankje en popcorn kan men genieten van de film 'Now you see me'. Een echte kaskraker met een sterrencast en een origineel en spannend verhaal vol spektakel: Een groep briljante illusionisten hebben net twee ongelooflijke, magische prestaties geleverd: ze zijn erin geslaagd een bank op een ander continent te beroven en hebben het fortuin van een verdachte bankier verdeeld over de bankrekeningen van hun publiek.

Meer nog: ze beloven om hun volgende stunt nog spectaculairder te maken! De FBI en Interpol sturen twee agenten die vastberaden zijn om te voorkomen dat de artiesten hun belofte niet kunnen waarmaken. Ze roepen de hulp in van Thaddeus, een specialist in het ontrafelen van illusies.Al snel loopt de spanning hoog op en een race tegen de klok gaat in, terwijl de hele wereld met ingehouden adem wacht op de laatste stunt van de illusionisten...


Zodra de zon onder gaat en het donker wordt, start de film. Dit zal ongeveer rond 21.30 uur zijn. De film wordt zonder pauze getoond. Vanaf 20.30 uur kan men plaatsnemen in de bioscoop op het terrein van MEKO Hulsebosch aan de Veenenburgerlaan.

Kaarten zijn te koop bij Vivant Frank Evers aan de Mariastraat 2. De prijs van een kaart bedraagt € 10,-- per auto, ongeacht het aantal inzittenden. Dit is inclusief een drankje per persoon en popcorn.