Kees Zethof voor de dug-out van SJC. Voor welke de Noordwijkse trainer volgend seizoen staat is nog niet bekend, maar dat zou zomaar eens die van VV Noordwijk kunnen zijn (Archieffoto: Johanna Wever).

Kees Zethof nadrukkelijk in beeld bij Noordwijk
Laatste update: 26 april 2017 om 11:53

NOORDWIJK - Voor Kees Zethof was het een druk weekend. Naast zijn eigen wedstrijd met SJC op zondag bezocht hij zaterdag al het uitduel van Noordwijk bij Zwaluwen.

Het is inmiddels een publiek geheim dat hij in de race is om volgend seizoen de nieuwe trainer te worden aan de Duinwetering. Zethof behoort tot de laatste twee kandidaten.


"Officieel moet ik zeggen dat ik van niets weet", zei Zethof. "Maar zover bekend zit ik bij de laatste twee. Ik weet mijn god niet wie die ander is. Je mag gerust weten dat ik positieve gesprekken heb gehad bij Noordwijk. We doen ons best om eruit te komen, maar dat geldt waarschijnlijk ook voor die andere kandidaat. Verder kan en wil ik er eigenlijk niets over zeggen." Kees Zethof was in het verleden ook als speler actief voor Noordwijk. Wanneer Noordwijk bekend maakt wie de opvolger is van interim-trainer Andries Wendt, die de weggestuurde Dogan Corneille tijdelijk vervangt, is niet bekend.