Ruud Pattiapon (Foto: pr).

Jong je partner verliezen: afgebroken verwachtingen
Laatste update: 2 mei 2017 om 12:16

SASSENHEIM - Op zondag 21 mei om 14.30 uur is er weer een bijeenkomst van het Café Over-Leven in de bibliotheek in Sassenheim. De toegang is gratis.

Het thema deze keer: Jong je partner verliezen: afgebroken verwachtingen. Als je op een relatief jonge leeftijd je partner verliest kan de schok immens zijn. Plotseling stort je wereld ineen en alles wordt onwerkelijk. Geen gezamenlijk toekomst perspectief meer. Weg zijn de dagen van plezier, het schijnbaar zorgeloze leven, het even tegen elkaar aankruipen als je het even niet ziet zitten. Weg is je maatje met wie je alles deelde. Je lijkt de weg volkomen kwijt te zijn en het verlies ervaar je als onrechtvaardig. Hoe moet je verder?


Ruud Pattiapon, schrijver en voormalig freelance journalist deelt zijn ervaringen met verlies en rouw. Hoe ging hij op 50-jarige leeftijd om met het overlijden van zijn vrouw, wat deed hij om het verlies te verwerken en hoe kwam hij weer op de weg terug? Na afloop neemt Pattiapon ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden. De bijeenkomsten van het Café Over-Leven zijn bedoeld voor iedereen met een rouw- of verlieservaring, die hierin steun wil vinden in een vertrouwde omgeving, waar tijd en aandacht is. De erkenning en de herkenning van lotgenoten kunnen steun bieden.