(Foto: pr).

Leden Hapkidovereniging volgen seminars bij Grandmaster Booth
Laatste update: 2 mei 2017 om 13:18

VOORHOUT - Onlangs hebben een aantal leden van Daehan Hapkidovereniging Voorhout seminars gevolgd bij Grandmaster Booth, het hoofd van de Internationale Hapkido Alliantie.

Speciaal voor het 10-jarige bestaan van de IHA in Nederland is Grandmaster Booth vanuit Australië naar Nederland gereisd om daar verschillende seminars aan leden van zijn organisatie te geven en tevens examens zwarte band af te nemen. Voor Daehan Hapkido vereniging Voorhout heeft Paco Zuidhoek examen gedaan voor zwarte band, 4e dan.

Om de 4e dan te bemachtigen moest Paco aan de Grandmaster en 4 andere masters, waaronder Peter Onderwater, een demonstratie geven van een breed scala aan Hapkido technieken waaronder valbreken, trap- en stoottechnieken, klemmen, worpen en verdedigingen met een korte- en lange stok en een band. Na twee dagen afwachten kwam voor Paco het verlossende woord: geslaagd. Leraar Peter Onderwater en assistente Judith Witteman zijn trots en blij dat na vele jaren van opleiding en hard trainen Paco dit met succes afgerond heeft.