(Foto: Rabobank Bollenstreek).

Informatiemarkt Rabobank over duurzaam (ver)bouwen
Laatste update: 8 mei 2017 om 10:35

NOORDWIJK/STREEK - Rabobank Bollenstreek organiseert op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 15.00 uur een Duurzaamheidsmarkt op St(r)andplaats Nederzandt.

Bezoekers kunnen zich laten adviseren over het verhogen van comfort van de woning en het verlagen van de energierekening.

"Energiebesparende maatregelen in huis bieden veel voordelen. Het bespaart geld op de energierekening en verbetert het comfort in huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van het huis stijgen", aldus een woordvoerder van de bank.


Op de Duurzaamheidsmarkt staan diverse marktkramen die worden bemand door lokale ondernemers, gemeentes uit de Bollenstreek en andere duurzame instanties. Ook zijn er diverse duurzame workshops te volgen. Voor alle woonvragen kunnen kopers, verkopers en verbouwers direct terecht bij één van de financieel adviseurs van Rabobank Bollenstreek.


Gedurende de dag zijn er ook leuke en leerzame activiteiten voor de kinderen. Zo staat er op de St(r)andplaats onder andere een trampoline en wordt een heus strandjutspel georganiseerd.


Met een bezoek aan De Duurzaamheidsmarkt heeft de bezoeker niet alleen snel inzicht in de verschillende duurzame investeringen, maar men weet ook welke financiële mogelijkheden er zijn, inclusief de bijbehorende maandlasten.


De Duurzaamheidsmarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Aanmelden is niet nodig.