(Foto: pr).

Matthias speelt 'Onderdak gezocht'
Laatste update: 9 mei 2017 om 15:11

WARMOND - Op zaterdag 13, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei speelt toneelgroep Matthias in Het Trefpunt aan de Herenweg in Warmond de komedie 'Onderdak gezocht' van Bertha Welter.

Ook deze keer is het stuk weer ingestudeerd onder leiding van het regisseurstrio Brenda Keijzer, Johannetta van Velzen en Stan Lambregts. Het verhaal gaat over een vrouw van wie de dochter is gehuwd met een Canadees en vervolgens naar Canada is vertrokken. De vrouw heeft het er moeilijk mee en wil het liefst snel op bezoek bij haar dochter.

Echter de vliegreis kost best wel wat geld en haar man is sowieso niet gek op vliegen. Toch lijkt het de beste oplossing om te proberen wat geld bij elkaar te verdienen en tickets te boeken. Hoe ze aan het geld gaan komen en of de man meegaat kunt u komen zien op 13, 19 of 20 mei aanstaande. De toegang bedraagt 6 euro per persoon en kaarten zijn verkrijgbaar voor aanvang van het stuk aan de deur van het theater. Donateurs van Matthias verkrijgen gratis toegang op vertoon van hun donateurskaart.

De voorstellingen beginnen 20.15 uur. Tijdens de pauze zijn er lootjes voor de loterij te koop om een deel van de kosten van de voorstelling te financieren.