Keet in de wijk is een initiatief van de VVD om in contact te komen met de Hillegommers (Foto: pr).

De VVD trekt met de keet de wijk in
Laatste update: 9 mei 2017 om 15:36

HILLEGOM - VVD Hillegom gaat voor de achtste keer met de keet de wijk in. Deze keer gaat men naar de nieuwbouwwijk Ringoevers.

Een prachtige woonwijk waar betonfabriek de Ringvaart voor vele jaren actief is geweest. Iedereen is vol lof over de bouwstijl en de prachtige ligging en een heel aantal woningen zijn al gebouwd en bewoond.

Van de huidige en toekomstige bewoners wil de VVD graag horen of het allemaal prima is of dat er toch wat zaken zijn waar men verbetering wenst. Heeft men ideeën, zorgen of oplossingen dan hoort de VVD die graag. Er zullen twee personen uit de fractie aanwezig zijn om de  opmerkingen of vragen aan te horen. De VVD-fractie zal vervolgens actie ondernemen om te zien of er iets mee gedaan kan worden. 


Keet in de wijk is een initiatief om in contact te komen met de Hillegommers. Het is de bedoeling om ongeveer vijfmaal per jaar een wijk te bezoeken om de bewoners uit die wijk op een laagdrempelige manier te ontmoeten.

Men is te vinden bij de ingang van de wijk vanaf de Olympiaweg, waar men aanwezig is op zaterdag 13 mei van 11.00 tot 13.30 uur. De koffie staat klaar.