(Foto: pr).

Zanglust geeft Voorjaarsconcert
Laatste update: 9 mei 2017 om 15:54

LISSE - Ouderenkoor `Zanglust´ verzorgt op vrijdag 19 mei in de grote zaal van De Beukenhof aan de Eikenlaan 2a een voorjaarsconcert voor 55-plussers van Lisse.

Het concert begint om 14.30 uur en de zaal gaat om 14.00 uur open. De toegang is gratis.

Het concert bevat weer vele vrolijke voorjaarsliederen en een speciaal lied: 'Koorkolder'. Het geheel staat onder leiding van de vaste dirigent de heer W.B. Visser met medewerking van de heer A. Alberts aan de piano. Alle liederen in dit concert zijn meerstemming en worden tijdens de repetities op donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur in de grote zaal van De Beukenhof met veel plezier ingestudeerd. Daarnaast is er ook uitgebreid gelegenheid tot onderlinge contacten. Vindt u zingen leuk? Komt u dan eens vrijblijvend kennismaken met het koor.


Toegangskaarten zijn niet vooraf verkrijgbaar. De organisatie probeert zo veel mogelijk plaatsen te creëren. Echter, het aantal blijft beperkt. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje, dan adviseren we u om zeer ruim op tijd - vanaf 14.00 uur - aanwezig te zijn. Dit concert wordt gegeven in samenwerking met Stichting De Paraplu en het Fonds 1818.