(Foto: pr).

Spetterende moederdag in sportcentrum De Waterkanten
Laatste update: 9 mei 2017 om 16:15

LISSE - Zondag 14 mei is de dag dat alle mama's in het zonnetje gezet mogen worden.

Ook bij Sportcentrum De Waterkanten worden mama's, die samen met hun kinderen komen zwemmen, verwend. Niet alleen is de entree voor moeders gratis, ook kunnen ze genieten van een welverdiend verwenmoment.

Ter gelegenheid van Moederdag betalen mama's, die met hun kinderen komen vrij zwemmen, geen entree. Tevens kunnen moeders tussen 11.00 en 14.00 uur genieten van een verwenmoment. De dames van het Wellnessplein Lisse, zijn namelijk in De Waterkanten aanwezig om de moeders te verwennen. Mama's kunnen dan terecht voor het in model brengen van hun haar, het verzorgen van de voeten, het lakken van de nagels, een make-up of een Acces Bars behandeling, die zorgt voor het ontspannen van het hoofd.


Wellnessplein Lisse is een verzameling van bedrijven die op alle manieren zorgen voor je wellbeing. Of dat nu je haar is bij Kapsalon Trendy Lounge, je huid bij Schoonheidssalon Henriette Bon, je voeten bij Pedicure delaMar, je aura en chakra's bij Soul Balance of je reflexpunten bij Reflex4All. Kortom, je kunt er van top tot teen terecht voor ontspanning en verbetering. Nieuwsgierig, kom na het zwemmen genieten van een heerlijk verwenmoment.


Natuurlijk ligt er tijdens het recreatief zwemmen voldoende spelmateriaal in het water en is ook de duikplank, de whirlpool, stroomversnelling, waterspeeltuin en glijbaan geopend. Na afloop van het zwemmen is het natuurlijk mogelijk om nog even gezellig na te zitten in de horeca.

Kijk voor meer informatie ook op de website.


Het recreatief zwemmen op zondag is van 10.00 - 12.00 uur speciaal voor ouders met kinderen en van 12.00 - 16.00 uur voor iedereen.

 

Meer info: http://www.sportfondsenlisse.nl