Medewerkers van Rustoord zetten tijdens de voorjaarsmarkt in het zorggebouw afgelopen zaterdag hun beste beentje voor (Foto: Erwin Brandt).

Gezelligheid troef tijdens voorjaarsmarkt Rustoord
Laatste update: 9 mei 2017 om 16:16

LISSE - Wie zin had in de lente kon naast tal van andere activiteiten ook kiezen voor een bezoekje aan de jaarlijkse voorjaarsmarkt in het nieuwe en moderne zorggebouw Rustoord.

Voor bewoners en belangstellenden was er weer van alles te beleven, te proeven en te doen. Een rad van Avontuur, een goedlopende bloemenverkoop, cadeauartikelen, decoraties en een kinder-kleedjesmarkt voor kinderen, die het echter vanwege de geringe belangstelling al snel weer voor gezien hielden.

Met gevarieerde activiteiten zoals open dagen, verrassingsmenu's, high tea en de voorjaarsmarkt probeert Rustoord naast meer bekendheid met de aanvullende inkomsten ook te sparen voor extra zaken, die nog op het verlanglijstje staan.

Zorgcomplex Rustoord aan de Rustoord 2 is onderdeel van DSV verzorgd leven en een protestants-christelijke organisatie die diensten verleent op het gebied van wonen, welzijn en zorg binnen de gemeenten Katwijk en Lisse. Voor meer informatie kunt u terecht op de website.

Meer info: http://www.dsv-verzorgdleven.nl