(Foto: pr/Ben van Duin).

Muzikale theaterroute in Ún over Zuidwest
Laatste update: 12 mei 2017 om 13:08

LEIDEN - De theatermakers van PS|theater verblijven in Leiden Zuidwest.

Nieuwsgierig trekken zij er vanuit hun bouwkeet op uit, op zoek naar de spelers van de wijk: de countrydansers en het popkoor, de koffiekring en de Indonesische eetclub. Lukt het de theatermakers met deze bonte verzameling wijkbewoners één team samen te stellen? In Leiden Zuidwest maakt PS|theater 'Droomland', een muzikale theaterroute in en over de wijk. Ga mee op ontdekkingstocht! Bewoners van Leiden Zuidwest (postcode 2324 en 2321) kunnen met korting naar de voorstelling.

Bij hun bestelling kunnen zij kiezen voor het 'bewonerstarief'. De voorstelling heeft de vorm van een wandeling. Denk dus aan geschikte kleding en schoenen. Speeldata zijn donderdag 1 juni tot en met maandag 5 juni, donderdag 8  juni tot en met zondag 11 juni en van 15 juni tot en met zaterdag 17 juni om 19.30 uur. Startlocatie is De bouwkeet van PS|theater in het winkelcentrum aan de Kennedylaan.

Kaarten à € 12,50 kan men reserveren via de website. Woont men in postcodegebied 2324 of 2321? Dan kan men dus gebruik maken van € 4,-- bewonerskorting.

 

Meer info: http://www.pstheater.nl