GreenWoods Hemelvaart Lente Fest 25 mei in Wassenaar
Laatste update: 15 mei 2017 om 13:08

WASSENAAR - In een door zware trekpaarden met bellentuig getrokken rijtuig wordt in Wassenaar een vrolijke lenterijtoer gemaakt tussen het natuurgebied Lentevreugd en Stoeterij In 't Groene Hout.

 

Op Hemelvaartsdag, 25 mei, vertrekt van 12:45 tot 15:00 ongeveer elk kwartier een rijtuig van Lentevreugd, en het rijtuig brengt U ongeveer om het kwartier tot 16:15 weer terug naar Uw parkeerplaats. U besluit dus zelf hoe lang U wilt blijven. Op de Stoeterij kunt U onze nieuwe diorama's van het "boerenland" en van een "houthakkerswedstrijd" bewonderen. Drankjes, en - zo U wilt - een lichte informele boerenlunch "GreenWoods Salade Hussarde" (salade- en worstbuffet, en lekkernijen) zijn inbegrepen bij de toertickets.

Van 13:30/14:00, 14:30/15:00 en 15:30/16:00 treedt de muziektheatergroep MIYO op met het muzikale lenteprogramma "in mei leggen alle vogeltjes een ei" met onder meer musicalnummers. Miny Verberne, actrice, zal in romantische kleding lentemijmeringen met U delen. Ook een van de draaiorgels van de Stoeterij zal spelen.

Voor of na het Lente Fest kunt U, zo gewenst, op eigen gelegenheid een rondwandeling van 3 kilometer maken over het natuurgebied Lentevreugd. Tickets voor de rijtoer, en het Lente Fest kunt U uitsluitend op de website tot uiterlijk 15:00 op Hemelvaartsdag zelf.

Meer info: http://www.green-woods.net/webshop/ kopen