Tommy Bekooij (rechts) viert zijn negentiende treffer van het seizoen met Richelo Fecunda, genoeg om topscorer van de Tweede Divisie te worden (Foto: Tino Stulen).

VVSB gaat met prima gevoel vakantie vieren
Laatste update: 16 mei 2017 om 12:07

NOORDWIJKERHOUT - VVSB heeft de laatste competitiewedstrijd afgesloten met een gelijkspel tegen TEC. Het werd op Sportpark De Boekhorst 2-2.

De paars-gelen namen voor de rust de leiding door Tomas Tavilla. Na rust was het Tommy Bekooij die de 2-0 voor zijn rekening nam. Een minuut later scoorde invaller Trumaine Balrak de aansluitingstreffer om vervolgens vier minuten later ook de gelijkmaker op het scorebord te zetten.

Met deze eindstand waren beide trainers tevreden over de afsluiting van de competitie. Bij VVSB stond de wedstrijd in het teken van afscheid nemen van een aantal spelers. Zo stonden vijf spelers die VVSB gaan verlaten in de basis. Een daarvan was Bas Ruigrok. De middenvelder speelde maar liefst negen jaar bij de paars-gelen en deelde volop mee in het succes van de afgelopen jaren. Het is genoeg geweest voor hem.
En dus kan Ruigrok met een goed gevoel van zijn welverdiende voetbalpensioen gaan genieten.

"Zoals bekend word ik vader en daar kijk ik reikhalzend naar uit. Ik blijf niet stil zitten want ik ga voor mijn plezier tennissen. Mijn broer Daan zal ik eens een lesje leren hoe je tegen een bal moet slaan. Ik verveel me zeker niet straks met de kleine. En dat ik hier zo nu en dan een wedstrijd blijf bezoeken, is wel zeker."
Ruigrok kijkt genoegzaam terug op zijn VVSB-tijd."Ik heb hier de promoties meegemaakt naar de Topklasse en de Tweede Divisie. En als je dan ook nog eens de halve finale van de KNVB-beker mag spelen, mag je niet klagen. We zaten er altijd bij, op elk niveau."