(Foto: Flashlight Fotografie).

Tunneltje onder Nagelbrug alvast feestelijk geopend
Laatste update: 16 mei 2017 om 12:14

VOORHOUT - Onder toeziend oog van heel veel aanwezigen werden door de Provincie Zuid-Holland en het Teylingen College KTS gezamenlijk de voetgangers- en fietsersonderdoorgang bij de Nagelbrug in Voorhout geopend.

Onder toeziend oog van heel veel aanwezigen werden afgelopen donderdagmiddag 11 mei door de Provincie Zuid-Holland en het Teylingen College KTS gezamenlijk de voetgangers- en fietsersonderdoorgang bij de Nagelbrug (N444) in Voorhout én het nieuwe schoolgebouw van het Teylingen College KTS geopend.

Om 15:00 uur gaf gedeputeerde Floor Vermeulen het officiële startsein voor het in gebruik nemen van de onderdoorgang. Door de onderdoorgang wordt de verkeersveiligheid op de kruising verbeterd. Het fietsverkeer gaat nu onder de autoweg door. Voorheen gebeurde het nog wel eens dat er op het kruispunt ongelukken plaatsvonden. De provincie Zuid-Holland werkt nog hard aan de turborotonde om de verkeersveiligheid en de doorstroming te verbeteren.

Het compleet verbouwde kruispunt wordt later in de middag nam directeur Ton de Groot van het Teylingen College KTS het nieuwe schoolgebouw officieel in gebruik. Dit moderne gebouw is ingericht om aan de behoeften van passend onderwijs te voldoen, zoals kleinere klassen en intensieve begeleiding. Voor de leerlingen van het Teylingen College KTS staat verkeersveiligheid de hele dag centraal. De leerlingen volgen workshops over verkeer en veiligheid. De openingen werden zeer druk bezocht. Een hele rij met leerlingen en geïnteresseerden stonden met smart te wachten om niets te missen.