Hoofdprijs is een 7-daagse reis naar een van de locaties van Club Med (Foto: pr).

Golfen voor grote prijzen op Travel XL/Club Med golfdag
Laatste update: 13 juni 2017 om 14:01

NOORDWIJKERHOUT - Op 17 juni vindt op Tespelduyn in Noordwijkerhout de derde editie plaats van de Travel XL/Club Med golfdag.

Elke golfer met minimaal handicap 54 kan deelnemen aan de 9-holes golfwedstrijd én iedereen maakt kans op de hoofdprijs ter waarde van ruim 2.200 euro.

Of je nu vrouw of man bent, een lage of hoge handicap hebt, iedereen heeft even veel kans om te winnen omdat de grote prijzen worden verloot. De scorekaart van deze dag is het lot. Naast de hoofdprijs zijn er liefst 28 prijzen te winnen tijdens de 9-holes individueel stableford-wedstrijd, waarbij voor dames en heren in twee categorieën prijzen zijn te winnen.


"Zowel Club Med als TravelXL Beuk en uiteraard Golfbaan Tespelduyn zijn enthousiast in aanloop naar het 3e jaar van samenwerken voor deze golfdag. Het evenement wordt breder gedragen dan ooit omdat vanaf deze editie ook TravelXL Van Limburg én TravelXL Katwijk een bijdrage leveren", aldus Peter Duivenvoorde van Golfbaan Tespelduyn. "Aan de eerder edities deden 110 en 158 deelnemers mee en ook dit jaar verwachten wij ruim 100 deelnemers. De baan dan ook de gehele dag gereserveerd voor dit spectaculaire evenement."


Patrick Beuk van TravelXL Beuk is ook erg enthousiast: "Een dag zo uitpakken voor de golfers is niet alleen leuk voor ons om te doen maar wij merken daadwerkelijk dat de tevreden golfers bij ons langskomen voor het reserveren van een (golf)reis. Zij weten dat ze bij Club Med en bij ons aan het juiste adres zijn." Ivo Snijders van Club Med heeft er ook weer veel zin in. "Zowel Tespelduyn als TravelXL doen erg veel moeite om deze dag tot een succes te maken en doen het er niet zo maar eventjes bij. Onze doelstellingen sluiten perfect aan, namelijk een breed golfpubliek bereiken en juist door het laagdrempelige karakter en de gelijke winkans verwachten wij wederom een hoge opkomst."


Absolute klapper is de te winnen hoofdprijs ter waarde van liefst 2.200 euro, namelijk voor 2 personen een 7 nachten all-inclusive vakantie in één van de Club Med-bestemmingen Vittel le Parc, Vittel Ermitage, La Palmyre Atlantique of Opio. Verder zijn er reischeques te winnen van 500 euro, 250 euro en vijf reischeques van 100 euro. Andere te winnen prijzen zijn Business kaarten voor ZZ Leiden Basketball, greenfees, greenfee- en dinerarrangementen en diner- en cadeaubonnen. Alle deelnemers ontvangen een goodiebag met daarin onder andere een reischeque ter waarde van 35 euro.


De golfdag start om 08.00 uur en de verloting en de prijsuitreiking zullen rond 17.30 uur plaatsvinden. Jaarkaarthouders Bloembollenbaan Tespelduyn betalen 5 euro, niet-jaarkaarthouders Tespelduyn en jaarkaarthouders drivingrange betalen 35 euro.

Inschrijven kan via de website en tel. 0252-241333, aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst.

 

Meer info: http://www.tespelduyn.nl