De 18 leden tellende delegatie van Fit Lisse toont trots de veroverde bekers (Foto: pr).

Fit Lisse in de prijzen bij finale NK groepsspringen
Laatste update: 13 juni 2017 om 14:41

LISSE - De turnsters en turners van gymnastiekvereniging Fit uit Lisse hebben zich opnieuw in de prijzen gesprongen bij het Nederlands Kampioenschap groepsspringen.

Achttien leden van Fit reisden afgelopen zaterdag af naar het Friese Surhuisterveen voor de nationale finale. Melanie Brouwer, Jennifer Wijnhout, Bo Struive, Zahra Bierman, Sophy Duwel, Lusa Kaak, Céline Havenaar, Noa Peeters en Maud Molenaar waren het meest succesvol op de air-tumbling (een langwerpig springkussen). Het damesteam behaalde met een score van 20.35 een tweede plaats, op slechts 0.05 punten afstand van de nummer één.


Bij de junioren streed het mix-team van Bas Franse, Twan van Ruiten, Liël Warmerdam, Noortje Reijerkerk, Emily Mijnders, Jake Havenaar, Suzanne Franse, Mirthe van der Zon en Daniëlle Booij. Zij vielen maar liefst twee keer in de prijzen: op minitrampoline/tafel werden zij derde (13.85 punten) en bij minitrampoline/pegasus kregen zij de zilveren beker uitgereikt (16.10 punten). De teams en trainers kijken met trots terug op een geslaagde finaledag.