Pro(fessional) wrestling is een theatersport, een combinatie van sport en spektakel dat vanuit Amerika naar Europa is overgewaaid. Op zondag 18 juni komt 'Pro Wrestling Holland Live: Summerheat' naar Solution (Foto: pr).

Pro Wrestling Holland live in Solution
Laatste update: 13 juni 2017 om 16:15

HILLEGOM - Pro Wrestling Holland (PWH) houdt op zondag 18 juni 'PWH Live: Summerheat', de sensationele zomershow, in OJC Solution.

Tijdens deze show staan er kampioenschappen op het spel en gaat de show verder waar het in maart is geëindigd.

Pro(fessional) wrestling is een combinatie van sport en spektakel dat vanuit Amerika naar Europais overgewaaid. De grootste en meest bekende worstelfederatie is de WWE (World Wrestling Entertainment), bekend door supersterren zoalsHulk Hogan en Dwayne 'The Rock' Johnson. Miljoenen fans kijken elke week naar deze worstelshows vol drama, spanning en actie. Ook in Nederland is het pro wrestling fenomeen aanwezig.


PWH is de oudste worstelfederatie van Nederland en heeft in zijn lange geschiedenis vele grote namen uit het Nederlandse showworstelen gezien. Een daarvan is huidig WWE-ster Aleister Black, die onlangs in Rotterdam als WWE-ster was te zien. Hij was vanaf het begin een sleutelfiguur van PWH en noemt hij zijn thuisbasis voor Nederlands pro wrestling. Ook Duits worstelkampioen Jurn Simmons, BN'er Emil Sitoci en Tengkwa worstelen hier regelmatig. Daarnaast heeft PWH voormalig WWE-sterren zoals Sabu en Paul London mogen ontvangen. 2017 is het jaar van PWH met meer mainstreamaandacht dan ooit door hun shows op festivals en niet te vergeten hun show bij Holland'sGot Talent die een onvergetelijke indruk bij de juryheeft achtergelaten.


Worstelarena
'PWH Live: Summerheat' transformeert de OJC Solutions in een worstelarena waar de worstelaars het vuur aan elkaar schenen leggen in deze zomershow. Het PWH-bestuur heeft al via social media een grudge match tussen Young Money Chong en Johnny Evers bekend gemaakt. Ook zal Dragan zijn PWH-titel tegen Tengkwa verdedigen. Daarnaast komt ook Jurn Simmons, worstelkampioen in Duitsland, in actie tegen Michael Dante. Andere worstelveteranen en opkomend worsteltalent komen ook tijdens deze zinderende zomershow in actie. Pro Wrestling Holland kondigt de komende dagen andere wedstrijden en nieuws aan via social media en de website.


'PWH Live: Summerheat' vindt plaats op zondag 18 juni en kost € 10,-- (kinderen tot 12 jaar betalen € 7,50). De deuren van OJC Solution gaan om 16.30 uur open en de show begint om 17.00 uur. Tickets kan men aan de deur kopen en/of reserveren via de website.


Pro Wrestling Holland
Pro Wrestling Holland (PWH) is de grootste pro wrestling vereniging van Nederland. Sinds 2006 reist PWH door het hele land om het publiek te vermaken met hoogstaande worstelshows. Pro wrestling is een sport waarbij over-de-top vechttechnieken gecombineerd worden met een hoge mate van showmanship en drama. Dit maakt een worstelshow een echte belevenis om bij te wonen. Geen enkele show verloopt hetzelfde en het publiek wordt meegesleept in de actie van de avond. Een show van PWH is tweeënhalf uur spanning, sensatie en humor.

 

Meer info: http://www.prowrestlingholland.nl