Beeld uit de eerste voorstelling van Oliver (Foto: Marcel Verheggen).

Theaterschool Teylingen brengt reprise musical 'Oliver!' in @Hok
Laatste update: 20 juni 2017 om 13:47

TEYLINGEN - Na het succes van vorig jaar brengt Theaterschool Teylingen opnieuw de musical Oliver! op de planken.

Vorig jaar waren de voorstellingen snel uitverkocht, reden genoeg om deze mooie show een reprise te geven. In het eerste weekend van juli krijgt het publiek een nieuwe kans om kennis te maken met het indrukwekkende verhaal over het weesjongetje Oliver Twist.


Het creatieve team heeft hard gewerkt aan nieuwe kostuums, aanpassingen in het decor en het verdiepen van de personages. In de hoofdrollen ziet men Aron de Vries in de rol van de jonge Oliver en Scott Engelen als Linke Glipper. De 16-jarige Manon Verbaan zet een grote prestatie neer in haar rol van Nancy. Ook Roeland Daalmeijer (Bill) en Geert Fortrie (Fagin) maken indruk. De jeugdige zakkenrollersbende, bestaande uit 13 jongens, staat in de startblokken om de harten van het publiek te veroveren.


De productie staat onder professionele leiding van Annemieke van der Ploeg en Patrick Norman de Ridder die beiden hun sporen in de musicalwereld hebben verdiend. Ronald Dirkmaat staat wederom garant voor een creatief lichtspel. In combinatie met professioneel geluid belooft het een prachtig schouwspel te worden.   De voorstellingen zijn op vrijdag 30 juni om 20.00 uur, zaterdag 1 juli om 14.30 en 20.00 uur en zondag 2 juli om 12.00 en 15.00 uur.

Kaarten à 12,50 euro zijn te reserveren via de email of af te halen bij Toys2Play aan de Herenstraat 92 in Voorhout. @Hok is te vinden aan de Jacoba van Beierenweg 118B in Voorhout.

 

Meer info: info@theaterschoolteylingen.nl