(Foto: pr).

Vrije Tijd Festival succes voor Dynamo Sassem
Laatste update: 20 juni 2017 om 13:50

SASSENHEIM - Badmintonclub BC Dynamo Sassem presenteerde zich afgelopen zaterdag tijdens het Vrije Tijd Festival in park Rusthoff te Sassenheim.

Mede door het mooie weer was het gezellig druk en erg veel aanloop vanuit het dorp.

Alle kinderen van de basisschool hadden een strippenkaart ontvangen op school waarmee ze bij elke vereniging een stempel  konden ontvangen als ze de opdracht van de vereniging goed hadden uitgevoerd. Bij een volle stemplekaart kregen ze een ijsje in het paviljoen van het park. "Onze vereniging heeft wel 60 stempel uitgedeeld en stonden er vanaf 11.30 uur doorlopend kinderen met de stempelkaart klaar voor de oefening die ze bij ons moesten uitvoeren", aldus een woordvoerster.


Tijdens het Festival werden er ook demonstraties gegeven en de bezoekers konden het natuurlijk zelf ook proberen. Met een prijsvraag shuttles raden en een presentatie van alle spelmaterialen werden de bezoekers geïnformeerd over de badmintonsport bij BC Dynamo Sassem.


Inschrijven voor de gratis introductieles op vrijdag 8 september in sporthal De Wasbeek blijft mogelijk. Kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen vanaf 18 jaar kunnen gewoon eens kijken of deze sport iets voor hen is.

De introductieles voor kinderen van 8 t/m 12 jaar start om 18.30 uur. Voor de jeugd van 13 t/m 17 begint de introductieles om 19.30 uur. Volwassenen kunnen terecht vanaf 20.30 uur.

Direct aanmelden kan bij Peter van der Voort via het emailadres.

Meer info via de website.

 

Meer info: peter.vandervoort@kpnplanet.nl
Meer info: http://www.bcdynamosassem.nl