Beeld van een eerdere editie van Zeg ken jij de Mosselman (Foto: pr).

Inschrijving geopend voor 'Zeg ken jij de Mosselman'
Laatste update: 10 augustus 2017 om 11:40

LISSE - Op dinsdag 5 september is het landgoed van Kasteel Keukenhof voor de zesde keer het toneel voor het netwerkevenement 'Zeg ken jij de Mosselman'. De inschrijving voor het evenement is inmiddels geopend.

In zes jaar tijd is Zeg ken jij de Mosselman uitgegroeid tot het grootste netwerkevenement voor ondernemers en managers in de regio. Ook dit jaar zijn bezoekers van binnen en buiten de Bollenstreek weer van harte welkom om kennis te maken met nieuwe, of bestaande relaties in de unieke omgeving van Kasteel Keukenhof. Zeg ken jij de Mosselman is een netwerkevenement waar het eten van mosselen en netwerken centraal staat.
De start van het mosselseizoen wordt gezien door de organisatie gezien als 'het perfecte moment' om weer zaken te doen na de zomervakantie in een ongedwongen sfeer. Deze wordt sfeer wordt extra ondersteund door de gekozen locatie en passend entertainment.


Entreetickets kosten voor leden van participerende businessclubs 17,50 euro per persoon en 22,50 euro per persoon voor niet-leden. Aanmelden kan via de website. Het evenement duurt van 17:00 tot 20:00 uur.

 

Meer info: http://www.kasteelkeukenhof.nl