Debby Hogenboom van Vintastiq is helemaal klaar voor de drukbezochte Franse avond bij Grimbergen Boeken (Foto: Erwin Brandt).

Grimbergen Boeken verwent thuisblijvers met Franse avond
Laatste update: 10 augustus 2017 om 11:59

LISSE - Lekker de Franse sfeer opsnuiven, eraan proeven en voelen, maar dan wel dicht in de buurt.

Afgelopen donderdag was het dan ook 'Joie de Livre' of te wel een avond voor de echte levensgenieters bij Grimbergen Boeken op 't Vierkant. Tijdens deze Franse avond, het derde zomercollege van dit jaar, kon er informeel genoten worden van Franse gedichten, een wijnproeverij met Franse hapjes, boeken en wijnen en een optreden van René Gervais op gitaar. Tevens werden de ruim dertig belangstellenden verwend met een aantal Franse chansons en eigen repertoire van Iet Langeveld en Wout Ruigrok, in Lisse beter bekend als kunstenaars van Plan4 aan de Heereweg 249.


Pauline Goedemans, eigenaresse van boekhandel Grimbergen vertelt dat de avond speciaal was bedoeld voor de thuisblijvers om het gevoel te krijgen er toch even uit te zijn. "Het was al met al een gemoedelijke en zeer geanimeerde avond die zeker een vervolg gaat krijgen. Buiten dat staat het tweede, uitgestelde college ook nog steeds in de planning. We gaan daarin aan de hand van prachtige dia's een reis maken langs de redelijk lange en gevarieerde vaderlandse kust."