(Foto: Flashlight Fotografie).

Auto's gesloopt op parkeerterrein
Laatste update: 10 augustus 2017 om 13:23

HILLEGOM - Wat voor nut heeft het om auto's zo toe te takelen? De politie keek afgelopen donderdag 3 augustus raar op toen ze twee voertuigen aantroffen die totaal gesloopt en deels gestript waren.

"Wat je allemaal niet tegenkomt in de wijk! Zonder blikken of blozen auto's gesloopt", laat Rene Nieuwenhuizen, wijkagent van Hillegom, die donderdagavond via twitter weten. De voertuigen stonden geparkeerd op het parkeerterrein aan de Albert Verweijlaan. Onbekenden hebben de wagens flink toegetakeld. Naast diverse wielen en een bumper welke weg waren is er ook schade toegebracht aan de wagens. In de voorruit van de rode wagen zat een ster.

Ook stonden beide voertuigen erg schuin. Naast het feit dat er wielen ontbraken was er ook wat mis met de wielen die er nog wel aan zaten, de voertuigen stonden scheef. Waarschijnlijk zijn de overige wielen gesloopt en zijn de auto's doorgezakt. Ook ontbraken de benzineklepjes. Wie er bezig is geweest met de auto's is niet bekend. De politie liet weten dat de gemeente op de hoogte gesteld zal worden.