Tijdens het Bloemenfestival zullen weer fraaie arangementen van Jessica Keet te zien zijn (Foto: pr/Willem Krol).

Weer veel geur en kleur bij Bloemenfestival in NH Kapel
Laatste update: 10 augustus 2017 om 15:27

NOORDWIJK - Van woensdagmiddag 9 tot en met zondag 13 augustus wordt in de NH Kapel aan de Hoofdstraat weer het Bloemenfestival van de Stichting Bloem en Zee gehouden.

Er zal een grote verscheidenheid aan duizenden kleur- en geurrijke bloemen en planten te bewonderen zijn. De bloemencreaties zijn gemaakt door arrangeur Jessica Keet. Omdat Noordwijk dit jaar is uitgeroepen tot 'European City of Sport', is het thema van het festival 'Sport en Bloemen'. het festival is woensdag geopend tot 21.00 uur, donderdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis. Voor kinderen is er rond het festival een kleurplatenwedstrijd georganiseerd. Kleurplaten kunnen worden afgehaald bij Intertoys, Flitz for Kids en het VVV kantoor in Museum Noordwijk.


Het Bloemenfestival valt zoals altijd weer samen met de Flower Parade, het Rijnsburgse bloemencorso dat zaterdag rond 18.30 uur zal finishen op de Noordwijkse boulevard. De 72ste editie heeft als thema: 'spreekwoorden en gezegden'. Noordwijk heeft voor haar praalwagen gekozen voor een spreekwoord wat goed bij het eigen thema sport past; scherp aan de wind zeilen. Voor meer informatie: www.bloemenenzee.eu en de andere website.

Meer info: http://www.rijnsburgscorso.nl