Singer-songwriter Nielson (Foto; pr).

Nielson dit jaar trekker bij 'Lisse Draaft Door'
Laatste update: 17 augustus 2017 om 11:42

LISSE - Van 21 tot en met 28 september organiseert de Harddraverijvereniging Lisse en Omstreken weer de jaarlijkse feestweek in Lisse.

Onderdeel daarvan is '' 'Lisse Draaft Door', een muzikaal programma met diverse optreden in een paviljoen achter De Gewoonste Zaak. Het programma is inmiddels bekend.

'Lisse Draaft Door' bestaat sinds 2012 en is inmiddels niet meer weg te denken als vast onderdeel van de feestweek. De ingrediënten zijn even simpel als succesvol: een paviljoen, een openingsconcert, twee avonden groot feest en Sunday Morning Jazz toe. Het muziekprogramma is afgstemd op verschillende doelgroepen en trekt in totaal ongeveer vijfduizend bezoekers. Initiator en medeorganisator Martijn van Noort vertelt dat er voor jong en oud weer een prachtig programma is samengesteld. "Voorgaande jaren hadden we op bijna vlekkeloos verlopen avonden tweeduizendvijfhonderd bezoekers en zulke fantastische avonden wil je elk jaar weer minstens evenaren. We zijn er als organisatie het hele jaar mee bezig en vooral de laatste weken zijn erg hectisch. Elk jaar denk je de laatste weken, en andere leden beamen dat, van ik stop er mee. Maar als de week eenmaal in gang is en je krijgt overal enthousiaste reacties en feedback dan vergeet je alle stress vooraf en ga je weer vrolijk aan de gang met de volgende jaargang."


Het openingsconcert wordt dit jaar verzorgd door de coverband Steam. De vijf dames zullen vol gas en in een hoog tempo de feestweek aftrappen. Voor de jeugd van 5 tot en met 14 jaar is er op vrijdag 'Jong Slam' en voor de ouderen 'Slam Music Play Life'. In verschillende horecagelegenheden is er live muziek. Voor de zaterdagavond staan twee topacts geprogrammeerd: singer-songwriter Nielson, bekend van onder andere 'Sexy als ik dans' en 'Hoe' en The Guilty Six uit Katwijk (voorheen Band en Breakfast). Nielson is overigens geen onbekende in Lisse; hij stond ook al eens op het 'Avondje Uit'.


Sara Lee sluit het vierdaagse evenement op zondag af met een stukje onvervalste jazz. Daarna wordt het paviljoen weer afgebroken om plaats te maken voor de traditionele kermis.

Voor meer informatie en online kaartverkoop, zie de website.

 

Meer info: http://www.hdv-lisse.nl en feestweeklisse.nl