Het jazztrio van Cees Diepeveen (Foto: pr).

Easy listening jazzmuziek in een huiselijke atmosfeer
Laatste update: 17 augustus 2017 om 11:45

HILLEGOM - Op zondag 27 augustus is er van 14.30 tot 17.30 uur live jazz te beleven in hotel-restaurant Villa Flora aan de Hoofdstraat 55.

De laatste zondag van elke maand is het in Villa Flora Jazzy Sunday Afternoon, met als muzikale formule een optreden van het jazztrio van Cees Diepeveen met pianist Cees Diepeveen, op contrabas Hans Brouwer en drummer Rob Janse. Per maand is er een optreden van een andere gastsolist met begeleiding van het vaste jazztrio. Dat deze opzet aanslaat blijkt uit het feit dat veel mensen inmiddels een aangename invulling van de zondagmiddag vinden bij Jazzy Sunday Afternoon.


De combinatie van live easy listening swinging jazzmuziek en de huiselijke atmosfeer van Villa Flora biedt de ingrediënten voor een genoeglijk vertoeven.  Gastsolist op 27 augustus is de Engelse saxofonist Chris Dee, die afwisselend in Engeland en in Nederland woonachtig is. Dee is in zijn woonplaats Bedford (UK) en het graafschap Bedfordshire een actieve sessionmuzikant en freelance saxofonist. In Nederland, vanuit zijn woonplaats Aalsmeer, speelt Chris heel regelmatig in verschillende muzikale settings. Hij heeft een zeer brede repertoirekennis en beheerst verschillende jazzstijlen met voorkeuren voor bebop en ballads. 


Bij het optreden in Villa Flora zal, binnen de sfeer van Jazzy Sunday Afternoon, het accent meer op het spelen van ballads liggen.

De toegang tot het jazzoptreden op zondag 27 augustus is gratis.