Het Super Prestige Oranje Circuit is een hardloopcircuit van 6 wedstrijden in de regio (Foto: pr).

SPOC 2017 (onder)steunt de Edwin van der Sar foundation
Laatste update: 17 augustus 2017 om 11:49

HILLEGOM - Het Super Prestige Oranje Circuit (SPOC), hét hardloopevenement van de Bollenstreek, steunt dit jaar de Edwin var der Sar foundation.

De Edwin van der Sar Foundation realiseert projecten ter ondersteuning van mensen met hersenletsel op het gebied van revalidatie, participatie en preventie. Hun motto is 'Sporten is gezond' en dta sluit perfect aan bij de doelstellingen van het SPOC. Van elke deelname aan het circuit gaat € 2,50 naar de foundation.
Het Super Prestige Oranje Circuit is een hardloopcircuit van 6 wedstrijden in Noordwijk-Binnen, Noordwijkerhout, Hillegom, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Het is voor de prestatie- en recreatieloper een uitstekende gelegenheid om de sportieve uitdaging aan te gaan. De afstanden van de wedstrijden liggen tussen de 6,5 en 7,5 km en zijn daardoor voor iedereen haalbaar.


Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door de A.V. De Spartaan in samenwerking met de Oranje- en Harddraverijverenigingen. Het circuit wordt gehouden tijdens de jaarlijkse najaarsfestiviteiten in de Bollenstreek. In tal van leeftijdscategorieën zijn punten te verdienen en prijzen voor de drie hoogst geklasseerden. Het circuit start op 1 september in Noordwijk-Binnen waar Edwin van der Sar zelf het startschot zal geven. Inschrijving voor het circuit kan via de website.

Meer info: http://www.oranejcircuit.nl