Laurens de Groot, Remy van Keulen en Truus de Boer zijn samen 'Funktioneel Naakt' (Foto: pr).

Funktioneel Naakt speelt 'De Verhoren'
Laatste update: 15 september 2017 om 11:27

LEIDEN - Funktioneel Naakt speelt op woensdag 4 oktober om 20.30 uur de voorstelling 'De Verhoren'. Dat doen ze in het gebouw van Scheltema, Marktsteeg 1.

'De verhoren' is een psychologische toneelthriller over schuld en onmacht, een verhaal over het nemen of juist ontduiken van verantwoordelijkheid en over hoe ver mensen bereid zijn te gaan voor hun idealen.

Alisa en Lodewijk, twee collega's bij een grote multinational, bevinden zich in handen van een onberekenbare gijzelnemer. Hij claimt te handelen uit naam van een ideële organisatie en kent elk detail van de twee. Stukje bij beetje ontrafelt zich zijn plan, maar vervagen eveneens de grenzen tussen dader en slachtoffer.


Theatergroep Funktioneel Naakt is in 2015 opgericht door acteur/theatermaker Laurens de Groot. Samen met acteurs Remy van Keulen en Truus de Boer vormt hij het vaste ensemble. Funktioneel Naakt speelt nieuw materiaal, geschreven door Laurens de Groot. In zijn voorstellingen zoekt het gezelschap naar de essentie, door alles weg te laten wat niet strikt noodzakelijk is.

De voorstellingen zijn zo kaal mogelijk; alleen acteurs en hun gedachtes, emoties, stemmen en lijven. Reserveren kan via de email, kijk voor info op de website.

 

Meer info: info@funktioneelnaakt.nl
Meer info: http://www.funktioneelnaakt.nl